Led lampen

ATG Lighting levert Led lampen in alle vormen en maten en voor diverse toepassingen. Wij leveren Led lampen voor binnen- en buiten toepassingen. Omdat wij zelf produceren leveren wij snel en tegen scherpe prijzen.

Voordelen Led lampen

Bijna alle lampen zijn tegenwoordig vervangbaar door zuinige Led lampen. Door deze zuinigheid is de terugverdientijd relatief snel. Soms is de investering al binnen een jaar terugverdien. Andere voordelen van Led lampen zijn duurzaamheid: een lange levensduur, laag energieverbruik en lage warmteontwikkeling.

De levensduur van onze lampen is veel langer dan halogeen- en gloeilampen. Led gaat gemiddeld 50x langer mee. Al met al zorgt dit voor een forse besparing op uw energiekosten. ATG Lighting levert Led lampen in alle denkbare lichtkleuren: van (zeer) warm wit tot daglicht. Wilt u een voorstel voor het vervangen van uw oude lampen door Led lampen? Vraag dan een scherpe op maat gemaakte offerte aan.

Maatwerk Led advies

Als leverancier van slimme LED oplossingen lopen wij voorop in kwaliteit en dienstverlening. Door veel persoonlijk contact te onderhouden vertalen wij uw wens, of de wensen van uw klanten, naar een solide oplossing die werkt!

In het hele proces, van aanvraag tot oplevering, denken wij mee om tot de beste en zuinigste oplossing te komen. Op deze manier combineren wij onze slimme producten en uitgebreide expertise om te kunnen voorzien in uw wensen en eisen.

Service & garantie op onze led lampen

Als leverancier van slimme Led lampen lopen wij voorop in kwaliteit en dienstverlening. Door veel persoonlijk contact te onderhouden vertalen wij uw wens, of de wensen van uw klanten, naar een solide oplossing die werkt! In het hele proces, van aanvraag tot oplevering, denken wij mee om tot de beste en zuinigste oplossing te komen. Op deze manier combineren wij onze slimme producten en uitgebreide expertise om te kunnen voorzien in uw wensen en eisen rondom Led lampen.