Led verlichting

ATG Lighting levert LED verlichting in alle vormen en maten en voor diverse toepassingen. Wij leveren verlichting voor binnen- en buiten toepassingen. Omdat wij zelf produceren leveren wij snel en tegen scherpe prijzen.

Voordelen Led verlichting

Bijna alle lampen zijn tegenwoordig vervangbaar door zuinige Led verlichting. Door deze zuinigheid is de terugverdientijd van Led is relatief snel. Soms is de investering al binnen een jaar terugverdien. Andere voordelen van Led verlichting zijn duurzaamheid: een lange levensduur, laag energieverbruik en lage warmteontwikkeling.

De levensduur van Led is veel langer dan halogeen- en gloeilampen. Led verlichting gaat gemiddeld 50x langer mee. Al met al zorgt dit voor een forse besparing op uw energiekosten. ATG Lighting levert Led verlichting in alle denkbare lichtkleuren: van (zeer) warm wit tot daglicht. Wilt u een voorstel voor het vervangen van uw oude lampen door Led verlichting? Vraag dan een scherpe op maat gemaakte offerte aan.

Maatwerk Led advies

Als leverancier van slimme LED oplossingen lopen wij voorop in kwaliteit en dienstverlening. Door veel persoonlijk contact te onderhouden vertalen wij uw wens, of de wensen van uw klanten, naar een solide oplossing die werkt!

In het hele proces, van aanvraag tot oplevering, denken wij mee om tot de beste en zuinigste oplossing te komen. Op deze manier combineren wij onze slimme producten en uitgebreide expertise om te kunnen voorzien in uw wensen en eisen.

Service & garantie op onze led verlichting

Als leverancier van slimme Led verlichting lopen wij voorop in kwaliteit en dienstverlening. Door veel persoonlijk contact te onderhouden vertalen wij uw wens, of de wensen van uw klanten, naar een solide oplossing die werkt! In het hele proces, van aanvraag tot oplevering, denken wij mee om tot de beste en zuinigste oplossing te komen. Op deze manier combineren wij onze slimme producten en uitgebreide expertise om te kunnen voorzien in uw wensen en eisen rondom Led verlichting.