Noodverlichting

In geval van nood wilt u uw (nood)uitgangen duidelijk verlicht hebben. Noodverlichting van ATG Lighting biedt u de uitkomst die u zoekt. Ons assortiment noodverlichting kan worden opgedeeld in inbouw noodverlichting en opbouw noodverlichting.

Welke noodverlichting van ATG Lighting u ook gebruik, u beschikt altijd over noodverlichting die gebruik maakt van LED lampen. Hiermee bent u gegarandeerd van een laag energieverbruik en lange levensduur.

Offerte aanvragen

Noodverlichting inbouw

Als de ruimte zich er voor leent kan ATG Lighting voorzien in inbouw van noodverlichting. Dit creëert een rustige uitstraling die toch duidelijk aangeeft waar een uitgang zich bevindt. Vaak zien we deze vorm van noodverlichting terug bij nieuwbouw projecten, echter is deze toepassing ook mogelijk bij renovatie of vervanging van bestaande noodverlichting.

Noodverlichting opbouw

Door middel van opbouw kan noodverlichting relatief eenvoudig en kostenefficiënt worden gerealiseerd. Deze vorm van noodverlichting zien we vaak terug bij vervanging van bestaande noodverlichting-oplossingen en renovatie. Tegenwoordig maakt ATG Lighting hoofdzakelijk gebruik van LED verlichting. Hiermee wordt bespaard op energie en bovendien gaan LED lampen langer mee.

Buitenverlichting sierverlichting

Ook voor buitenverlichting bent u bij ATG Lighting aan het juiste adres. Wij bieden energiezuinige sierverlichting zodat u uw pand sfeervol kunt uitlichten of uw terrein op een mooie manier inricht met licht. ATG Lighting is gespecialiseerd in weerbestendige lichtoplossingen die ook nog eens bestaan uit LED lampen. Energiebesparing en een langere levensduur worden hiermee bereikt.

Buitenverlichting terrein

Efficiënte buitenverlichting van uw terrein voorziet in veiligheid en sfeer. Donkere hoeken wilt u het liefst zo min mogelijk en daarnaast is het fijn als uw bedrijf zichtbaar is als het donker is. ATG Lighting kijkt met u mee naar om een optimale lichtvoorziening te creëren op uw terrein. Waar mogelijk maken wij gebruik van LED verlichting die lang meegaat en ook nog eens zuinig is.